fredag den 13. februar 2015

Manual til spisning af fastelavnsbolle.


Pædagogisk manual til spisning af Lagkagehusets fastelavnsbolle:

Bollen mødes med optimal nærvær og nydelse.
Skær forsigtigt et stykke af bollen, så alle egenskaber og kompetencer bibeholdes hele vejen.
Vend hver bid langsomt i munden.
Tyg forsigtigt så alle smagsnuancer af Sarah Bernardcreme, hindbær, fløde og kage spredes og udvikles, for dernæst at forenes i zonen for optimal nydelse.
Efter hvert bid evalueres smagen, så hvert trin i nydelsen registreres.
Husk at sikre dig at alle løse ender er samlet op fra tallerken, ske og læber.
Efter endt spisning sættes smag, struktur, konsistens og nydelse ind i et skema og den endelige evaluering af både proces og produkt kan finde sted.
Konklusion:

DEN SMAGTE F..... GODT OG VAR ALLE KALORIERNE VÆRD.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar